Heldere inzichten
dankzij data

Bij Antheon kunnen we heel veel met de data van jouw bedrijf. Of het nu gaat om het visualiseren ervan, het maken van voorspellingen en analyses of om het maken van chatbots.

antheonn-bt-group-reference

Streamlined billing process

Antheon helped us streamline our billing process by developing tools to better manage customer configuration data, as well as building the reports that allow us to analyze and get easier insights from that data. This led to a more optimized process that requires less human effort and results in more accurate and timely billing.

Maurice Nettesheim

BT Global Services

Head of Cloud Compute

Case

Case

Case

More
logo-vangogh-museum

Engelstalige chatbot in Facebook Messenger

Antheon heeft ons uitstekend geholpen met advies, bouw en inrichting. Een overweging om met Antheon in zee te gaan was hun ervaring met Microsoft, met het oog op toekomstige doorontwikkeling en integratie met andere Microsoft systemen, zoals Dynamics. Deze chatbot presteert goed, iedere dag worden vragen beantwoord vanuit de hele wereld. Als wij een volgende stap willen zetten met de bot, dan bellen we eerst met Antheon.

Van Gogh Museum

Amsterdam

Museum

Van Gogh museum

Van Gogh museum

Thanks to that, the bot is now able to respond to questions much faster, as well as providing answers outside of office hours.

More
logo-rdw

Monitoring en visualisatie

Voor de RDW is het kernregister en de monitoring daarop van cruciaal belang. Antheon heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de implementatie en optimalisatie van het visualiseren van data. Hierbij ging het naast alerting ook om visualisatie van trends en dynamische monitoring van het kernregister en alle systemen daar omheen. Binnen een prettige samenwerking, waarin wij veel flexibiliteit van Antheon hebben ervaren, was veel tijd voor coaching en kennisoverdracht. Hierdoor zijn wij nu prima staat om zelfstandig door te ontwikkelen.

Roland Römer

RDW

Product Owner Tooling voor IT

Home

Home

Deze bedrijven werken efficiënter dankzij data

antheon-bt-group
antheon-port-of-amsterdam
antheon-rdw
antheon-van-gogh-museum
antheon-visser-van-baars
technical financial graph on technology abstract background

Wij zien toekomst in jouw data!

Bij Antheon vinden we dat de waarde van data groter wordt als je het goed ombouwt naar inzichten, conclusies en verbeteringen. Daarom zetten we ons in om organisaties daar mee te helpen om zo ook het bedrijf, de mensen en de klanten waardevoller te maken. Dat doen we op een onderzoekende, plezierige en progressieve manier. Zodat medewerkers, klanten en andere partijen op een leuke manier en met optimale samenwerking tot verrassende resultaten komen.

Meer

Let’s Connect!

Ben jij klaar om gemakkelijker en kostefficiënter te werken? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.