Over ons

Antheon makes
data science easy

Bij Antheon geloven we dat beschikbare data van onschatbare waarde is als je het goed ombouwt naar inzichten, conclusies en verbeteringen. Daarom helpen we organisaties met analyses en werkmethodieken om medewerkers en klanten, en daarmee het bedrijf, maximaal waardevol te maken. Dat doen we op een onderzoekende, plezierige en progressieve manier. Voor snel en kostenarm resultaat maken we gebruik van off-the-shelve software van bijvoorbeeld Microsoft. Zo werken we met de beste middelen samen met onze opdrachtgevers aan verrassende resultaten.

beeldmerk
technical financial graph on technology abstract background
beeldmerk

Antheon is een jong bedrijf met een sterke focus op data-analyse en artificial intelligence. Ons doel is het afleveren van krachtige data science, business intelligence en artificial intelligence solutions. Zo kunnen we jouw bedrijf voorzien van heldere inzichten en nóg efficiëntere werkwijzen.

Met een klein, maar enorm gedreven team zijn we vanuit een prachtig historisch pand aan de Herengracht in Amsterdam, continu bezig het allerbeste uit onszelf te halen. Door ons maximaal in te zetten voor onze klanten. Met betrokkenheid, een results-driven groep data-specialisten zonder negen-tot-vijf-mentaliteit en met een passie voor innovatie. Door flexibel te zijn in onze werkplekken en werktijden en door onszelf te vermaken met borrels en activiteiten, houden we de sfeer gezellig en blijven we creatief.

Let’s connect

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.